Σε συνέχεια ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων και δήθεν ανακοινώσεων που έχουν αναρτηθεί σε site  σχετικά με την λειτουργία του εργαλείου FaST και φερόμενες ενδεχόμενες ενέργειες, σας ενημερώνουμε ότι:

Η εφαρμογή FaST με την οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί το Οικολογικό Σχήμα 6 βρίσκεται σε παραγωγική λειτουργία  για συσκευές με λειτουργικό Android και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την κατεβάσουν από το Google Play Store και να τη δηλώσουν στην εφαρμογή της ΕΑΕ 2023.

Μετά την εγκατάσταση, ο χρήστης επιλέγει Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (για αγρότες και συμβούλους) και εισάγει τους κωδικούς του.

Όσοι χρήστες έχουν ήδη κωδικούς για τα πληροφοριακά συστήματα εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν λάβει mail με το username που θα χρησιμοποιούν για το FaST.

Όσοι χρήστες δεν έχουν ήδη κωδικό για τα πληροφοριακά συστήματα εντός του ΟΠΕΚΕΠΕ ή έχει απενεργοποιηθεί ο κωδικός τους,  μπορούν να προβούν στις κατάλληλες εργασίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/  ακολουθώντας τα υποδεικνυόμενα βήματα.

Όσοι χρήστες εγγράφονται για πρώτη φορά ή τροποποιούν τα στοιχεία εγγραφής τους, ενημερώνονται περιοδικά από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

pdfΚατεβάστε τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής