Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 στη Λαμία ημερίδα με θέμα <<Διαδικτυακές Υπηρεσίες ΟΠΕΚΕΠΕ-Διαδικτυακή Υποβολή Α.Ε.Ε 2013>>.Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Συλλόγου Φθιώτιδας-Ευρυτανίας και του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Γεωπόνων Φθιώτιδας-Ευρυτανίας.

Τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και τον Πρόεδρό του κ.Γρηγόρη Αποστολάκο, εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Παναγιώτης Ρίζος, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα τόνισε το έργο του Οργανισμού για την ποιοτική αναβάθμιση και εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών του,με στόχο την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των αγροτών και των επαγγελματιών του χώρου.

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν στελέχη του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. και συγκεκριμένα ο κ. Αναστάσιος Καλογρηάς,(Προϊστάμενος Ν.Μ. Βοιωτίας), ο οποίος παρουσίασε τη διαδικασία της Διαδικτυακής Υποβολής Α.Ε.Ε 2013.Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση,όπου απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα και θέματα που τέθηκαν από τους ακροατές, από τα παρευρισκόμενα στελέχη του Ο.Π.ΕΚ.Ε.Π.Ε.

Διεθνής Τιμή Βάμβακος
Ευρετήριο Όρων
Συχνές Ερωτήσεις
Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων